fbpx

Live streaming van evenementen in Limburg en daarbuiten

Door de beperkte zaalcapaciteit die momenteel mogelijk is voor evenementen is de vraag naar live streaming de dag van vandaag enorm toegenomen. We hebben ons op een korte termijn gereorganiseerd om deze livestreaming op een professionele en kwaileitsvolle manier te kunnen aanbieden. Door de uitgebreide kennis van videotoepassingen was het voor ons maar een kleine stap om te schakelen van live captatie naar live streaming.

Live streaming kan voor allerhande evenementen interessant zijn, denk hierbij aan bedrijfs evenementen, product voorstellingen, webinars, kerkdiensten zoals begrafenis, huwelijk, communie, vormsel, doopsel. Sportwedstrijden, optredens, toneel voorstellingen, … kortom voor elke gebeurtenis waarbij je extern publiek wilt bij betrekken bied live streaming een mogelijke oplossing.

Wij kunnen een basic livestreaming aanbieden met 2 vaste camera’s, maar dit kan verder uitgebreid worden naar een complete multicam opstelling waarbij extra bemande camera’s kunnen worden toegevoegd.
Wilt u graag een discrete opstelling zonder grote camera’s en/of bemande camera’s ook kan kunnen we u verder helpen. We maken dan gebruik van PTZ camera’s die vanop afstand bediend kunnen worden.

Voor livestreaming is uiteraard een goede stabiele internet connectie nodig. Mocht deze op de locatie niet aanwezig zijn beschikken we over een 4G uplink module die ons in staat stelt om op bijna elke locatie in Limburg een livestream te voorzien.

De livestream kan op verschillende platformen (tegelijk) worden aangeboden, zoals youtube, facebook, twitch, zoom, skype, teams,…

Naast livestreams kunnen we je ook verder helpen bij een belangrijke meeting met meerdere personen. Wij beschikken over speciale groothoek HD camera’s zodat u niet allemaal achter een laptop moeten kruipen om met de ingebouwde webcam een zoom, teams of skype meeting te moeten houden.

We kunnen een complet pakket kant en klaar aanbieden zodat u enkel maar uw laptop hoeft aan te sluiten. dit pakket bestaat uit een 55″ LCD monitor, groothoeklens HD camera, luidspreker, microfoon en een eenvoudige afstandsbediening om alles aan te sturen zo kan u comfortabel een video meeting houden op een professionele manier.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik